Ukrainska kvinnor
Ukraine Romance Tour is great chance for men to visit the best Ukrainian city - Odessa, and get introduced to marriage-oriented Ukrainian women. Serious personal matchmaking will help you choose the right Ukrainian woman. Full service Marriage Tours to Ukraine is an excellent opportunity to find a nice wife and enjoy your travel. Special rates apply.   Telephone contacts are requested by e-mail
Office hours: prior appointment only
 

Ukraina Love Tour

 Odessa love Copyright © 2000-20011 www.odessalove.com
Have any questions? Just ask them!
admin@odessalove.com


Som avslutning några ord från en svensk man som nu är gift med en Ukrainsk kvinna : Hej, måste medge att jag var lite nervös vid mitt första besök i Odessa, hur skulle denna upplevelse arta sig ?? Till min stora glädje och förvåning så har jag inget negativt alls att säga om mitt mottagande, vistelse, möten med ( en ) kvinna, eller om staden Odessa, tvärtom: Maten är underbar, kvinnorna feminina och så vackra, välutbildade, artiga och lite blyga !! De människor jag mött på gatan, stranden, i affärer,i resturanger, på operan, ja, alla är så tillmötesgående och hjälpsamma. Jag har haft förmånen att bli inbjuden till bröllop, fester, födelsedagskalas och jag måste säga att den värme och gästfrihet som genomsyrat alla tillställningar är underbar att möta !! Så jag rekommenderar Er varmt att göra ett besök i ODESSA !!!!
Eric, Sweden

                            Äktenskap Tour till Ukraina Odessa                  

     Odessa Love äktenskapsbyrå erbjuder personliga resor till Odessa i Ukraina för möte med seriösa kvinnor i syfte att ingå äktenskap. Vi erbjuder dig/er att besöka Svarta havets ”pärla”, Odessa, den utan tvivel vackraste,intressantaste och mest spännande staden i Ukraina. Staden präglas av sin internationella atmosfär, vackra byggnader, gästvänliga människor och inte att förglömma de underbara kvinnorna !! Med vår hjälp kommer Ni att träffa seriösa, äktenskaps inriktade ukrainska kvinnor som söker relationer, familjebildande med utländska män. Vi känner de flesta av våra kvinnliga kunder personligen, de allra flesta av kvinnorna kommer ifrån Odessa, vilket gör det lättare för män att hitta sin speciella partner. Det är bl a därför som vår matchmaking är så lyckosam och effektiv. Det handlar alltså inte om att möta hundratals kvinnor på så kallade ” dating-rallys”, utan lyckade möten uppnår man med noga utvalda kvalitets möten/träffar på tu man hand.


Om Ni så önskar kan vi förse Er med upp till 10 stycken referenser från olika nöjda klienter från hela världen. Vi har många lyckliga, nu gifta par, som vi hjälpt med vår personliga erfarenhet. Ni kan se och höra vad de har att säga om vår äktenskapsbyrå i vårt. ”Happy Archive”.


Vi försöker verkligen ha ”fingertoppskänsla” i vår kommunikation och assistans till våra kunder. Ni kommer att bli förvånad över den öppna och vänliga atmosfär som råder på Odessa Love´s kontor, vilket säkert kommer att bidra till att göra Er romantiska ”äktenskapsresa” till en underbar upplevelse !


Hur fungerar det då ??

Vi ( engelsk talande chef/guide ) möter kunden på Odessa´s internationella flygplats eller på järnvägsstation/busstationen. I händelse av problem med t ex förlust av Ert bagage, så finns vi på plats för att bistå Er på bästa sätt. Efter att Ni anlänt till Odessa så åker vi till Er hyrda lägenhet eller hotell i stadens centrum. Vår representant guidar Er sedan runt Er närmaste omgivning, visar några större sevärdheter, butiker samt vägen till vårt kontor. Ni förses med en mobiltelefon ”laddad” med det lokala SIM-kortet, vilket är ett mycket värdefullt tillskott då Ni på denna telefon kan ringa lokalt t e x till kvinnor för möten, till vår agentur samt inte minst av säkerhetsskäl. Det sparar också mycket pengar för Er då Ni slipper använda Er privata mobiltelefon.

Vår personal kommer mycket noga att planera Era möten , ge användbara råd vid mötet med Er ”speciella ” kvinna, svara på Era frågor och på alla sätt hjälpa till så Era möten blir en upplevelse ! Kom ihåg att vi känner personligen nästan alla kvinnorna på vår hemsida och har möjlighet och erfarenhet att ge Er ”expertråd ” för att Era val av kvinna skall passa Era individuella önskemål. Vår personal, chefer, guider,tolkar står alltid ( 24-timmar/dygn) till Ert förfogande via telefon, vi har också fasta tider dagligen då vi alltid finns tillgängliga på vårt kontor. Under kontorstid är Ni alltid välkomna att fritt använda Internet hos oss samt givetvis titta in på en kopp kaffe för att prata om Er vistelse och möten Ni haft, det tycker vi är både trevligt och viktigt att Ni tar Er tid att göra !!


Vad ingår då i Er personliga resa ?

romance tour to Ukraine Flygplats/Järnvägstation/Busstation, ankommande o avgående.

Hjälp med transport från flyplatsen till Er lägenhet/hotel, och givetvis åter till Odessa´s internationella flygplats. En kortare guidning i Odessa, för att visa Er några sevärdheter, vägen till vårt kontor samt Er närmaste omgivning vid Er lägenhet/hotel. Om Ni så önskar kan vi även hjälpa Er med inköp av livsmedel/kläder/tvätt m.m. Personlig assistent i Odessa kan också ordnas om Ni önskar.

romance tour to Ukraine Privat lägenhet (tillvalstjänst).

Lägenheterna som vi erbjuder Er ligger alla i centrum av Odessa, mycket nära huvudgatan Deribasovskaya street, eller rent på nämnda gata. Samtliga lägenheter ligger på bekvämt gångavstånd till vårt kontor. Lägenheterna är rena, säkra, möblerade, fullt utrustade kök ( spis, ugn, tallrikar, glas, kylskåp, mikrovågsugn m.m.), givetvis finns varmt vatten samt värmesystem. Lägenheterna har också, luftkonditionering, tvättmaskin, strykjärn, kaffebryggare, lokaltelefon, kabel-TV med några engelska kanaler, DVD-spelare. I vissa lägenheter finns även datorer med Internet-uppkoppling.


Om det uppstår några problem i/med Er lägenhet så vänd Er bara till oss så löser vi problem omgående !! Alla lägenheter är utformade så att Ni skall ha det så bekvämt som möjligt vid Er vistelse i Odessa. Tilläggas kan att lägenhetsboende är ( enligt våra tidigare kunders erfarenheter ) ett bättre, billigare och trevligare alternativ än dyra hotell och trånga vandrarhem !

romance tour to Ukraine Ukrainska mobil-telefoner.

För Er bekvämlighet så utrustar vi Er med en mobiltelefon laddad med ett Ukrainskt SIM-kort. Ni behöver bara köpa ett telefonkort i närmaste affär. Ni kommer att som tidigare nämnts, ringa mycket billigare i Ukraina på detta sätt än med Er privata mobiltelefon.

romance tour to Ukraine Möten med Ukrainska kvinnor.

På Er romantiska äktenskapsresa får Ni gratis 5 stycken möten med kvinnor, medlemmar från vår hemsida som Ni själva valt innan Er resa till Odessa !! Om Ni behöver fler möten – Ni får dom gratis också !!!

Varför är våra ”möten” bättre än så kallade ”dating-rallys” !!? Först och främst, det är ett känt faktum att de flesta agenturer köper och säljer databaser med kvinnors namn och adresser utan att kvinnorna vet om detta och inte har på något sätt etablerat seriös kontakt med kvinnorna !! För att bli medlem hos oss måste kvinnorna, registrera sig, fylla i sitt profilkort, ha ett 1-1 samtal med någon ur vår personal angående vilka förväntningar, önskemål hon har för sitt framtida liv och på sin tillkommande make. Endast på detta sätt kan vi tillåta oss att göra en noggrann och effektiv ”match-making” till våra kunder, vi diskuterar varje möte individuellt med våra kunder och ger Er rådgivning vid behov !! Innan möter arrangeras så talar vi med den av Er utsedda kvinnan, visar Era profil detaljer, mötet äger bara rum om kvinnan är positiv till att träffa Er. Det är vår agentur som tar ansvaret att Ert möte verkligen äger rum, Ni får inte bara ett telefonnummer att ringa till en kvinna utan vi finns på plats när mötet sker för att presentera Er för varandra. Om ni sedan fattar tycke för varandra så tar ni vidare kontakt med varandra utan vår inblandning, behövs ytterligare hjälp från oss så ställer vi naturligtvis upp – gratis !!

romance tour to Ukraine Personlig assistent på Er resa.

Vi finns alltid där för att hjälpa Er under Er ”äktenskapsresa” till Odessa, oavsett vilka frågor Ni har. Ni är alltid välkomna att under dagtid använda vår dator och Internet på vårt kontor. Ni kan rådfråga oss om resturanger, blomsteraffärer, sevärda platser och andra små tips. Allt för att göra Er vistelse i Odessa så trevlig som möjligt !!

romance tour to Ukraine Ytterligare tjänster.

Ytterligare tjänster omfattar i första hand tolktjänster. De flesta kvinnorna talar grundläggande Engelska, vilket oftast räcker för att prata om ” väder och vind” men för mer seriösa diskussioner kanske en tolk är nödvändig ibland: Tolkning till Engelska kostar 10 euro per timme. Tolkning till Franska eller Italienska kostar 12 euro per timme. Normalt så brukar 1 till 2 timmar räcka för denna tjänst/möte. Våra tolkar är artiga, diskreta, punktliga och mycket professionella.

Vi kan även erbjuda Er en mer omfattande guidad tur i Odessa, med engelsk talande guide, för att se de mest intressanta sevärdheterna, monumenten, museerna, underhållningsplatser. Priset på denna tjänst är en ”förhandlingsfråga” !!


SPECIAL PRISER

3 dagars romantisk resa -

5 dagars romantisk resa -

7 dagars romantisk resa -

10 dagars romantisk resa -

14 dagars romantisk resa -

För andra antal dagar än ovan, vänligen kontakta oss för priser.

romance tour to Ukraine OBSERVERA att inga av våra resor inkluderar flyg till och från Odessa !!

tour to Ukraine Om Ni inte är medborgare i endera USA, Kanada, Japan eller något av EU-länderna behöver Ni en inbjudan för att komma till Ukraina på ett besöksvisum. Behöver Ni denna tjänst vänligen så e-maila oss, så skickar vi Er denna handling mot en mindre avgift.


Beställ BokningsFormulär.

Vid Er bokning önskar vi en handpenning på 100 USD. Denna handpenning betalas med fördel med on-line kreditkort, paypal altenativet, Western Union eller via banköverföring. Denna handpenning återbetalas inte !! Om Ni får förhinder att genomföra Er resa, vänligen informera oss så fort Ni kan så ”fryser” vi Er handpenning, att användas vid senare datum.. Full betalning för Er romantiska resa erläggs kontant första dagen på Er vistelse i Odessa. 
Varför Odessa i Ukraina.

Odessa, denna vackra europeiska stad, belägen vid Svarta Havets stränder !! Jämfört med andra städer i både Ukraina och Europa så har Odessa den perfekta kombinationen av storstadens utbud av kultur, underhållning, sevärdheter och den avslappnade småstadens livsstil. Stadens centrum präglas av den fransk och italiensk inspirerade arkitekturen som härstammar från 18:de århundradet. Allt detta gör ett besök i Odessa till en oförglömlig upplevelse !!!! Våren och sommaren ger dig möjlighet till att besöka Odessa´s otaliga, vackra stränder Underhållning i alla dess former, opera, delfinshow, nattklubbar, m.m. Samt inte att förglömma den underbara maten som serveras på otalet resturanger både inhemska och internationella. Vintern I Odessa är mild, inte alls lika kall som i norra Ukraina. Odessa har bra flygförbindelser med både Europa, USA, Kanada, Australien och Nya Zeeland. ODESSA är verkligen destinationen nummer 1 i Ukraina !!

Ukraine romance marriage

Ukrainska kvinnor
www.odessalove.com